Wednesday, December 28, 2011

Segalanya kerna Angry Birds


.....hhhhmmmmm.....

pejam celik pejam celik dah nak tahun baharu dah....umur pun makin hari makin meningkat dan bermacam-macam perkara dan insiden yang berlaku sepanjang tahun nie....salah satu daripadanya ialah

!!!.....DEMAM ANGRY BIRDS.....!!!


...sekarang nie...
tak kira usia dan tak kira jantina...semuanya suka dengan karakter Angry Birds nie.....tak semualah....kebanyakan...!!hehehe....Eyz bukan salah sorang daripadanyalah yer..ehhe...entahlaa...Eyz tak berapa suka sangat karakter Angry Bird nie...tapi Eyz suka tengok Movie RIO...!!

petang yang sepi nie...Eyz nak tunjukkan kepada semua insiden Demam Angry Birds nie sehinggakan sana sini situ pakai gadget, barangan, makanan pun tak lepas daripada karakter Angry Birds...

kanak-kanak kini sangat menggemari karakter nie....semuanya nak Angry Bird..."Angry Bird" pun menjadi sebutan yang sentiasa meniti di bibir diorang...hihi....dengan selipar diorang....baju....beg....segalanya berkaitan dengan ANGRY BIRD....penangan yang sungguh hebatkan...!!!ehhe.....
















:: Segalanya adalah ANGRY BIRD a.k.a BURUNG MARAH ::

No comments: