Monday, December 12, 2011

Muka Blog Baharu


Mana....???Mana....???
Mana yang baharu tuu??
TAK ADA PUN....!!!!!

memanglah takde....impian Eyz jelaa....hihihi.....
Eyz ingat Eyz nak buat muka baharulah untuk Blog MisEyz BLurz nie.....tapi......takut pulak kalau tak menjadikan....hohoho...tapi....tak salahkan kalau nak mencuba....betul tak???hihihihihi....tunggu dan lihat jela yer...kalau jadilah....hanya angan-angan diriku yang belum tentu pasti...!!!ehheee

sementara belum balik IPG nie kann....namun, hanya tinggal 21 hari jaa lagi nak balik IPG....kalau dah balik sana susah nak update selalu sebab line internet lambat sungguh....!!mengalahkan kura-kura...mungkin kura-kura sampai dulu kot kalau nak tunggu internet laju....hoho....kat sana guna broadband jaa...kat sini bolehlah gembira sikit sebab pakai Streamyx...laju dan tak ada limit....tapi...taklah laju sangat...selalu jugak K.O.!!huhuhuhu

...yang nielah dalam perancangan...
EYZ NAK

1) buat shoutbox yang bukan setakat tulis 'Shoutbox' tapi.....
tunggu jelaa yer....kalaulah menjadi....hihihi

2) buat header yang comel....uwekz...!!comellah sangat...hahahaha

3) buat banner di penghujung blog....hohoho....

4) ....hmmmm....

yang dari 1 hingga 3 tu memang impian Eyz nak buat....yang ke-4 tu mungkin idea yang akan muncul secara tiba-tiba nanti...sapa tau kann...hihihihi...tapi tak tahulah macam mana....tak tahulah boleh jadi ke tidak....takpe takpe...!!
tak salah mencuba MisEyz BLurz....!!

aja-aja no fighting,
hidup berani mencuba itu adalah PENTING...!!!

UINX2!!~~


2 comments:

khalila said...

yg no 3 tu dh lama akak teringin. tp x buat2 lagi. huhu

MisEyz BLurz said...

takpe kak...suatu hari nanti...hihihi