Sunday, September 25, 2011

Updated..!!!!

.....WWOWW.....
Selamat Kembali
^__^

lama dah tak update blog MisEyz BLurz nie
lama dah menahan rindu padamu blog
.....huhuhuhuhu.....

sejak-sejak nie sibuk sangat
pastu baharu nak free nak update blog
laptop plak yang buat hal
hhhhmmmmmm

TAPI SEKARANG
laptop MisEyz BLurz dah format
!!!...hepi tapi BLURZ...!!!
.....sebabnya......
dulu pakai Window XP
budak kuno lagi katakan
hohohohoho
sekarang dah mula pakai Window 7 Home Premium
baharu nak mula explore
kesiankan
hihihihihi

...ada TAPI lagi...
semalam format laptop kan
baharulah dikatakan format betul-betul
sampai kosong laptop aku
macam laptop yang baharu habis pasang
mantap gilerlah kedai tu
yang tinggal MyComputer & Users
 itu pun kosong habis
satu program pun dia tak letak
mantapkan
taknaklaaa aku format kat situ lagi
....dahlah mahal....
habis elaun sebulan aku
baharu jer nak simpan elaun bulan nie
..........aiyaleh.........

al-nasiblah
kawan-kawan ada program
internet pun byk program yang boleh di download
*saja nak share*
kalau tak2 tahula nak buat camne
Microsoft pun dia tak letak
huhuhuhu

TAPI
alhamdulillah
laptop aku kembali sihat
!!!...SYUKUR...!!!
^___^

No comments: