Sunday, September 25, 2011

Salam Kemerdekaan yang Ke-54



!!!.....Salam Merdeka.....!!!



??..masih sempatkan nak ucapkan salam merdeka..??
hihihihi

nie MisEyz BLurz nak mulakan ceriteranya
.....aisemen.....

lepas raya hari tuu
>> haritu laa...bersamaan dengan 6 Ogos 2011 <<
K.A.M.I dipilih untuk menjadi ahli koir kemerdekaan 2011
macam tahun lepas jugak
TAPI
yang tahun nie excited sangat2
!!!...heppening giler...!!!
!!!!...I LIKED...!!!!

walaupun letih
penat
tak cukup tidur
tersangat cukup MAKAN
hehehe

tahun nie K.A.M.I
buat Human LED
???...nak tahu apa...???
tontonlah kat YouTube Kemerdekaan Ke-54
ada yang kat atas pentas tu
K.A.M.I lah tu
warga IPG
....aiseyh....
bangganya bunyi
hahahahahhaa

nielah pengalaman yang PALING tak boleh nak lupakan
!!!...syok sangat sangat...!!!
...dengan tariannya...
....peralatannya....
.....konduktornya...keke.....
...diiringi nyanyian...
!!!....WOWW...WOW....WOOOOWWW....!!!
memang syok habis



 

 :: tahun nie tahun terakhir K.A.M.I sertai ::


:: tahun depan bagi peluang kat junior-junior ::


:: bakal merindui saat-saat nie ::


hhhhmmmmm




Updated..!!!!

.....WWOWW.....
Selamat Kembali
^__^

lama dah tak update blog MisEyz BLurz nie
lama dah menahan rindu padamu blog
.....huhuhuhuhu.....

sejak-sejak nie sibuk sangat
pastu baharu nak free nak update blog
laptop plak yang buat hal
hhhhmmmmmm

TAPI SEKARANG
laptop MisEyz BLurz dah format
!!!...hepi tapi BLURZ...!!!
.....sebabnya......
dulu pakai Window XP
budak kuno lagi katakan
hohohohoho
sekarang dah mula pakai Window 7 Home Premium
baharu nak mula explore
kesiankan
hihihihihi

...ada TAPI lagi...
semalam format laptop kan
baharulah dikatakan format betul-betul
sampai kosong laptop aku
macam laptop yang baharu habis pasang
mantap gilerlah kedai tu
yang tinggal MyComputer & Users
 itu pun kosong habis
satu program pun dia tak letak
mantapkan
taknaklaaa aku format kat situ lagi
....dahlah mahal....
habis elaun sebulan aku
baharu jer nak simpan elaun bulan nie
..........aiyaleh.........

al-nasiblah
kawan-kawan ada program
internet pun byk program yang boleh di download
*saja nak share*
kalau tak2 tahula nak buat camne
Microsoft pun dia tak letak
huhuhuhu

TAPI
alhamdulillah
laptop aku kembali sihat
!!!...SYUKUR...!!!
^___^

Sunday, September 4, 2011

Seminggu sudah

.....alahai.....
pejam celik pejam celik
berakhir dah seminggu cuti
masa untuk balik ke
IPG KBM

...alahai...
rasa tak puas lagi nak cuti nie
hhhmmmmmm
assignment xhabis lagi nie
???...apamacam...???
hohohohoh

...walaupun...
raya tahun nie taklah semeriah raya sebelumnya
yang PENTING
boleh bersama keluarga tercinta
^___^


esok dah nak kena balik sana lagi
aduhai
malasnya rasa nie
...ahakz...

!!!...nak cuti lagi...!!!
hhhmmmm

...nway...
DATARAN MERDEKA
TUNGGU AKAN KEDATANGAN KAMI
..........


!!!...LOVE YOU ALL...!!!
MUUUAAHHHH